Това е мнението на 35% от участниците в анкетата на сайта NovaNews.bg

Ирина Флорин да напусне тази вечер Къщата на VIP Brother, това показват резултатите от традиционната ни анкета на сайта ни NovaNews.bg. Номинираните Съквартиранти тази седмица са Мариан Кюрпанов, певицата Йоана, Ирина Флорин и Мишо Шамара. Напомняме ви, че ако искате вашият глас реално да участва, трябва да гласувате на посочените от шоуто телефони.

 

35% са посочили Ирина Флорин в анкетата ни „Кой според вас ще напусне Къщата на VIP Brother в понеделник". След Флорин е Мишо Шамара с 31%, Йоана Захариева - с 24% и Мариан Кюрпанов с 10 на сто. 

 

Тази вечер всеки един от номинираните ще получи индивидуална задача, с която да спечели подкрепата на своите фенове и да направи още една крачка към пътя до победата.

 

Мариан Кюрпанов ще се изяви в амплоа на  актьор, но този път в истински видеоклип. Моделът ще заеме главно място в заснемането на новата песен на поп фолк певицата Анелия. 

 

На певицата Йоана ще се наложи да бъде по-искрена от всякога. Този път VIP Brother ще реши да подложи Йоко на детектор на лъжата, без да й дава право да спестява отговори в изповедалнята.

 

Ирина Флорин, която е известна освен с кариерата си на музикален изпълнител, също така и с дизайнерските си успехи, ще подготви своя модна линия. 

 

Каква задача ще получи Мишо Шамара и как ще бъде изненадан от Big Brother, ще видите тази вечер в лайв изданието по Нова.