С Фънки сме в много добри отношения, призна Джордж Майкъл пред списанието

Преди концерта й на 1 юни в зала 1 на НДК екип на EVA пътува до Рочдейл - града, от който е започнала кариерата на световноизвестната Лиса Стенсфийлд. Лиса, наречена от английската музикална критика „малката черна рокля на соула“, е прочута с хитовете си All Around The World, People Hold On, The Real Thing, You Can't Deny It и с римейка на песента на Бари Уайт Never, Never Gonna Give You Up. Номинирана е два пъти за Grammy, има награди BRIT, Ivor Novello и Silver Clef Award. Продала е повече от двайсет милиона копия от албумите си.

 

За стайлинга на фотосесията, заснета специално за EVA, се погрижи известният лондонски стилист Джони Блуайс, отговарящ за визията на Лана дел Рей и работещ за списанията Vogue, GQ, Interview, Q и вестниците The Guardian и The Observer. Разтърсващо искрена и изключителен професионалист, в интервюто пред EVA Лиса разказва за пътя си към световната сцена, театралните и телевизионните си изяви, участието си в прощалния концерт, посветен на Фреди Меркюри, любовта си със съпруга си Иън, двата си брака и осъзнатото решение да няма деца.

 

„С Фънки сме в много добри отношения" – призна Джордж Майкъл пред сп. EVA. Не! Не, Джордж Майкъл, а приличащият на него като две капки вода Къци Вапцаров. - В Къщата той (Фънки) просто се забавляваше да излиза от кожата си и да буйства по свой артистичен начин, без да се съобразява с никого.“ Добросърдечният шоумен Вапцаров разказва за съпругата си, с която се запознали на купон не на раздаването на Оскарите или в казино в Кан, за синовете си и въобще за децата, от които „може да се научи много. Да се правиш на се е  се правиш на луд, да не отговаряш, като не ти изнася, да не се обръщаш, ако те викат за лошо. Да ти става лошо, ако не ти харесва да правиш това, което те карат. Да ядеш колкото се може повече шоколад, без да те интересува състоянието на зъбите ти.“ И най-различни смешни по начина, по който Къци умее истории.

 

Говорим и с хубавата Елена от Биг Брадър по повод участието й в Dancing Stars. Елена споделя за трите години омраза, които е преживяла след излизането си от риалитито, което я направи известна, уроците, които е получила от бившия си съпруг Миро и краткотрайната си връзка с Мариан.

 

Лидия Инджова и Яна Титова, в чиято известност в EVA бяхме убедени още преди 5 години, ни споделят за живота си извън България. Живеещата в Брюксел Лидия разказва за приятеля си и за новите си професионални предизвикателства. Яна е не само щастлива майка на прекрасната си дъщеричка Ая в Лондон, но е любима на сина на Стоян Алексиев Александър и вече е играла с Хелън Мирън.

 

И още за красивата любовна история на поетесата Сибел Килехалил и войника Бисер Марков.