Българските фенове ще се докоснат на живо до музиката на The Offspring и 30 Seconds to Mars

Дълго чаканата среща на българските фенове с The Offspring и 30 Seconds to Mars ще бъде факт тази неделя, на стадион "Академик".

 

Повече от 8 часа музика и 6 зашеметяващи концерта на едно място - така ще изглежда тазгодишното издание на фестивала Sofia Rocks.

 

За първи път българските фенове отблизо ще имат шанса да се докоснат до въздействащата музика на The Offspring, които избраха точно 2014-а, за да изсвирят на живо едни от най-успешните парчета от албума "Smash", сред които са "Self Esteem", "Come Out and Play", "Bad Habit", "Gotta Get Away", "What Happened to You" и други. 

 

"Сцената е равна на 7-етажен панелен блок. Съвсем скоро очакваме да пристигне и озвучителната апаратура заедно с двата огромни лед екрана, откъдето публиката ще вижда абсолютно всичко, случващо се на стадиона”, разказа Гас Гутман, мениджър на Sofia Rocks.

 

С други 6 ТИР-а и още 40 тона екипировка пристига и оборудването за групите. 30 Seconds to Mars обещават едно уникално шоу, което ще се помни дълго от българската публика.