Шест групи се включиха в тазгодишното издание на фестивала

Петото издание на най-големия рок фестивал у нас Sofia Rocks приключи, като предложи на над 12-хилядната тълпа 8-часово зрелище и много емоции.

 

Групите, излезли в ранните часове на деня със сигурност успяха да намерят нови фенове сред публиката. Сред тях определено се откроиха Skillet, които заразиха с настроение дошлите да изпият по бира преди Smash-шоуто на The Offspring. А това шоу ще остане в историята като едно от най-емоционалните, както го описа Noodles веднага, след като слезе от сцената.

 

"Вече ме е яд, че не сме идвали по-рано в България. Не сме си представяли, че може да имаме толкова фенове тук. Със сигурност ще се върнем възможно най-скоро“, каза той.

 

След концерта, включващ 20 от най-големите хитове на The Offspring, сред които "Come Out And Play”, "Self Esteem”, "Gotta Get Away”, "What Happened To You”, „Pretty Fly”, „Why Don't You Get a Job”, беше време публиката да се срещне очи в очи и с Джаред Лето и компания.

 

Огромни балони, конфети, хиляди крещящи фенки на Лето, който през цялото време на шоуто държеше изключително близък и топъл контакт с публиката – това бяха 30 Seconds to Mars. Кулминацията настъпи, когато Джаред покани близо 40 фена на сцената, за да изпълнят заедно последната песен на петото издание на Sofia Rocks.