Ексцентричният актьор иска да чете "роден вестник"

Ограничен брой билети на партера и в оркестрина за концерта на Хю Лори се пускат в продажба от днес, съобщават организаторите на събитието. Това се налага поради големия интерес към концерта, който е на 11 юли в зала 1 на НДК. Актьорът ще стъпи за първи път на родна земя заедно със своя “The Copper Bottom band”. 

 

Припомняме ви, че днес е последният ден, в който петима от вас могат да спечелят среща с Хю Лори и да го гледат на живо в НДК. Това може да стане, като се включите в играта на NovaNews.bg и отговорите правилно на въпрос, зададен от нас до 16 часа днес. 

 

Броени дни преди събитието стана ясно, че “най-известният доктор в света” не е безразличен към мястото, където ще гостува и се интересува от местните новини. Ексцентричният актьор е поискал в гримьорната му да го чака "роден вестник", но на английски език. 

 

Освен него, абсолютно в стила на Хю Лори, е и изискването му да го чака и някое от следните световни заглавия – The New Yorker, Time, GQ, Vanity Fair.

 

Световноизвестният Хю Лори пристига в София с екип от 20 души, сред които и две гласовити дами. Габи Морено от Гватемала и американската соул певица Джейн Макклейн ще блестят сред останалите членове на “The Copper Bottom Band”. Концертът е с начален час 19.30 ч., а вратите за публиката ще бъдат отворени в 19.00 ч.