Екипът на шоуто ще посрещне музикалните таланти на 11 и 12 юли в Дома на културата "Борис Христов"

Цели два дни – на 11 и 12 юли /петък и събота/, Пловдив ще се впусне в търсене на новите звезди на X Factor. Точно тогава музикално шоу №1 в света ще пристигне в града на тепетата, за да открие музикалните таланти на Пловдив и региона.

 

В Дома на културата „Борис Христов” /ул. "Гладстон" 15/ продуцентът Магърдич Халваджиян, водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, музикалният продуцент Дони и целият X Factor екип ще посрещнат всички, които вярват, че притежават онзи елемент, превръщащ обикновените хора в звезди. А Пловдив категорично вече е доказал, че притежава подобни таланти – именно от Пловдив е Теодора Цончева – чаровната салса инструкторка от втория сезон на шоуто, която само преди седмици издаде своя дебютен хит в колаборация с Тодор Гаджалов и Део – „Зелена светлина”. Пловдивско откритие е и Саня Алекса, която стигна до финалната битка в първия сезон на формата.

 

Досега кастинг турнето на музикално шоу №1 в света мина през Велико Търново, Русе и Варна, а днес и утре ще бъде в Бургас. Към този момент сред новите претенденти за голямата сцена са победителката от „Големите надежди” Кристиана Асенова, братовчедката на 100 Кила, която се яви на прослушването във Варна, кандидати, опитали се да завладеят казахстанския Х Factor, носители на Гран При от Москва, както и такива, претендиращи да бъдат новите Майли Сайръс, Том Джонс и други световни имена.

 

Кои ще бъдат новите музикални звезди, които Пловдив и X Factor ще открият за родната музикална сцена, предстои да разберем – на 11 и 12 юли в Дома на културата „Борис Христов”.

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАСТИНГА

 

1. Кастингът започва в 09.00 ч., в Дом на културата „Борис Христов” /ул. "Гладстон" 15/ на 11 и 12 юли /събота и неделя/

2. Всички кандидати трябва да носят със себе си документ за самоличност. Ако са под 18 години, задължително трябва да бъдат придружени от родител или настойник.

3. Дори ако нямат предварителна регистрация на официалния уебсайт на шоуто, всички кандидати са добре дошли – екипът на X Factor ще ги регистрира на място. 

4. X Factor е единственото шоу, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети и вокални групи.

6. Няма горна възрастова граница за кандидатите

7. Кандидатите трябва да подготвят две песни, като няма ограничения за стила – може да е поп, рок, джаз, опера, поп фолк, хип хоп, а защо не и артистична импровизация между различни стилове.

10. По желание кандидатите могат да носят и синбек към песните, които ще представят. Дори обаче да не разполагат със синбек, могат да докажат своя музикален талант и само чрез акапелно изпълнение.