Между кандидатите за звездна слава е и приятелката на Коцето Калки – Мартина

Чар от няколко държави  Великобритания, Кипър, Русия и САЩ, музикален талант и много колорит се срещнаха днес – във втория ден от кастингите за X Factor в Бургас.  Кандидат, роден в морския град, но израснал в Кипър, реши да се представи пред екипа на музикално шоу №1 с гръцка песен. В момента 28-годишният Стефанос има музикална банда в България – Ел Греко. Той заминава за Кипър с родителите си като дете, а преди  година и половина взима решението да се върне в родната си държава за постоянно. Баща от Русия пък придружаваше своята дъщеря на кастинга днес, а 39-годишен мъж от Великобритания, който в момента е на почивка у нас, също реши да опита късмета си и да покаже, че притежава X Factor без граници.

 

Между кандидатите за звездна слава е и приятелката на Коцето Калки – Мартина, която  е класически пианист, а освен това мечтае да види себе си в друга светлина – на голямата музикална сцена. Именно затова тя решава да се яви на кастинг за шоуто, а Коцето Калки напълно я подкрепя.

 

Преди броени месеци пък Живко от Бургас, който представи на екипа поп пеене,  се завръща от САЩ, за да реализира мечтите си в България, а към днешна дата иска да види себе си на сцената на X Factor тази есен.

 

Следващата дестинация, на която X Factor ще търси големи таланти е Пловдив – на 11 и 12 юли, а кастингите ще се проведат в Дом на културата „Борис Христов”. На финала следва истински тридневен маратон с бъдещи  музикални звезди – от 14 до 16 юли в София, в НДК, Studio 5.

 

Как се чувстват кандидатите на кастингите в страната, снимки и видеа с тях, както и ексклузивни кадри с екипа на шоуто следете на Facebook страницата на X Factor: https://www.facebook.com/xfactorbulgaria.

 

Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor: http://xfactor.novatv.bg