Сред кинопремиерите тази седмица има по нещо за почти всеки

Както всеки петък, и този кинокритикът Деян Статулов представи новите филмови заглавия тази седмица.
 
Първото предложение е насочено преди всичко към децата и техните родители. След успеха на анимацията „Самолети” дойде време и за продължение на филма. „Самолети 2” продължава с историята на самолетчето Дъсти, което в първата част от селскостопанско самолетче се превърна в състезателен самолет и победи накрая. Сега скоростната кутия на Дъсти е толкова остаряла, че той не може да се състезава и трябва да стане огнеборец. Филмът е ориентиран към най-младата публика – от 5 до 11 г. 
 
Най-новият екшън-трилър - „Чистката: Анархия” представлява една антиутопия, в която, за да се отпуши енергията и гневът на хората, един път в годината в рамките на 12 часа през нощта всеки прави, каквото си поиска в абсолютна анархия, без да има последствия за никого.
 
Третото ново филмово предложение е „Секс запис”. В лентата участват Джейсън Сийгъл и Камерън Диаз. Те се превъплъщават в ролите на съпруг и съпруга, които след 10-годишно партньорство искат да подсилят любовната искра помежду си и записват тричасов видеоклип, в който демонстрират всички сексуални позиции и трикове. В един момент обаче този запис изчезва.
 
Повече за кинопремиерите тази седмица - разберете от видеото.