На 13 септември епицентър на Холи става Пловдив, а на 9 август Бургас също ще избухне в цветове

След успеха на първото издание на Фестивал на цветовете, състоял се в столицата на 21 юни и събрал хиляди "цветни хора” на стадион "Академик", организаторите решиха да зарадват жителите и на Бургас и Пловдив с още две летни издания. 

Още по темата

 

На 13 септември епицентър на Холи - Фестивал на цветовете, ще стане Пловдив. На гребната база в града пловдивчани ще имат възможността да изживеят неповторимата емоция на индийската традиция, която отбелязва победата на доброто над злото, новото начало, любовта и радостта от живота. На сцената в Пловдив отново ще се качат белгийското диджей дуо The Offenders, Sofia Cartel (Danolite vs Vida), индийски артисти и танцьори, и други интересни имена от електронната сцена. 

 

На 9 август Бургас също ще избухне в цветове, защото Фестивал на цветовете ще гостува в града със собствена сцена на новия Sea Garden Festival. Сцената ще отвори врати в 14.00 ч., като на всеки кръгъл час до 23.00 ч. феновете ще могат да се включат в масови цветни експлозии под съпровод на електронни звуци в стил EDM, Drum&Bass, House и други.

 

Първите 200 билета за Фестивал на цветовете в Пловдив са на цена от 12 лв., а след изчерпването им цената ще бъде 15 лв. Торбичките с цветен прах посетителите ще могат да закупуват на място: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.