Актрисата е била забелязана на летището в Лос Анджелис с голям диамантен пръстен на ръката

Все по-настойчиви стават слуховете за евентуален годеж между Чарлийз Терон и Шон Пен, съобщава "Клоузър", цитиран от БТА. Особено след като на 23 юли южноафриканската актриса е била забелязана на летището в Лос Анджелис с голям диамантен пръстен на ръката.

 

Действително, както става ясно от публикуваните в "Ню Йорк дейли нюз" снимки, Чарлийз носи на безименния пръст на дясната си ръка голям красив камък, който поразително много прилича на годежен пръстен.

 

Въпросът, който сега всички си задават, е предложил ли е брак Шон Пен на любимата си? Макар че само преди няколко седмици Чарлийз Терон беше споделила пред "Вог", че все още не бърза да се обвързва, може би приятелят ѝ я е накарал да промени мнението си.

 

От няколко седмици слуховете за брак помежду им стават все по-упорити. Говори се, че те вероятно ще се оженят още това лято, а също, че възнамеряват заедно да си осиновят дете.

 

Колкото и дискретна да е връзката им, Шон Пен и Чарлийз Терон не крият, че са заедно. Наскоро двойката се появи на дефилето на "Диор" на седмицата на модата в Париж. Може би Шон Пен се е възползвал точно от това романтично бягство, за да предложи брак на любимата си.