С какво ще привлекат хората Реформаторския блок, „България без цензура” и Патриотичен фронт?

„Ние сме единствената алтернатива и коректив в парламента на случващото се в последните години – на БСП, ДПС и ГЕРБ, които както виждаме и сега не присъстват на дебатите. Явно за тях сблъсъкът на идеи и участието в дебати е пренебрежително отношение”. С тези думи адвокат Божидар Лукарски от Реформаторския блок призова гражданите да гласуват за тях.


Припомняме, че лидерите на ГЕРБ, БСП и ДПС отказаха да се срещнат в директен сблъсък за зрителското доверие в ефира на Нова телевизия, а коментар на поведението им в студиото направиха журналистът Валерия Велева, политологът Евгений Дайнов и социологът Андрей Райчев.


„Това пренебрежително отношение на идеите превръща кампанията в сблъсък на бюджети. Не искам да деля партиите на малки и големи, но ако те смятат, че мачът е предопределен в тяхна полза, смятам, че ще останат изненадани на 5 октомври”, категоричен бе Лукарски.


Гласувайки за мен, гласуват за себе си. Кое добро в историята на човечеството е дошло от големи групи? Мнозинствата няма да осигурят добро бъдеще на България. Това е условието на тази игра – опитваме се да спечелим възможно най-голямо обществено доверие. Това, което за нас е интрига като журналисти, за хората е  тежко битие”, заяви от своя страна Любен Дилов-син от „България без цензура”.


Ние сме образът на автентичния патриотизъм, така че хората, които припознават себе си като патриоти, има за кого да гласуват”, на мнение е Валери Симеонов от Патриотичен фронт.


Могат ли малките партии да променят статуквото? Отговорите гледайте във видеото.