При един от тях почина 19-годишно момиче

Поредица от инциденти с жертви станаха само за няколко часа в петък сутринта. Тежка катастрофа стана в центъра на Пловдив на едно от натоварените кръстовища в града около 10 сутринта. След инцидента почина 19-годишно момиче, което се е возило на предната седалка до водача.

 

Лек автомобил с пловдивска регистрация не спрял на червен светофар и се ударил в завиваща кола с кърджалийски номер. При сблъсъка пловдивската кола се забила в електрически стълб и помела предпазните колчета до автобусна спирка.

 

За щастие не е имало чакащи пътници. От полицията съобщиха, че шофьорът е карал синия автомобил с висока скорост и има книжка само от една година. Той е на 20 години и е откаран в болница.

 

Вторият инцидент стана на влаковите релси, където между Симитли и Черниче загина 80-годишен овчар, блъснат от влак. Трагедията се резигра около 11:20 ч., докато възрастният мъж опитвал да прибере козите си от релсите. Машината пътувала по направлението Кулата - София. Движението по жп линията временно е преустановено.

 

Освен това възрастен мъж бе прегазен преди обед на кръстовището на ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Раковски" в София. Мъжът е с опасност за живота.

 

Труп на 44-годишен мъж откриха между надгробни паметници в Горна Оряховица, предполага се, че човекът е починал от естествена смърт, информира БГНЕС.

 

А във Варна откриха трупа на мъж на възраст около 33 години. Тялото е намерено тази сутрин около 5 ч. на ул. "Струга" в морската столица. Не е ясно дали смъртта на мъжа е причинена насилствено. Полицията е направила оглед на мястото, провеждат се следствени действия.

 

В петък следобед загина още един човек при катастрофа между два автомобила край село Малиново, област Ловеч. Движението в района е затруднено. Сигналът за инцидента е подаден в 16.00 часа, информира агенция "Фокус".