Албумът на групата вече е записан, но песните се дообработват в студио в Ирландия

 

С пожелание за горещи усмивки, слънце и много обич през летните месеци музикантите от група P.I.F. представиха най-новия си сингъл "Юли", информира БГНЕС.

 

Флашмобът, който премина през бул. "Витоша", накара десетки ведри и усмихнати хора да тръгнат след музикантите, за да запечатат тяхната енергия в клипа към песента. "Юли" е част от най-новия албум на групата, наречен "P.I.F. 5". Той вече е записан, но песните все още се дообработват в студио в Ирландия. Проектът, който ще се появи на пазара след около два месеца, включва десет парчета, а по-интересното е, че се е измислен до брега на река Дунав.

 

"Отидохме в бивша резиденция на Тодор Живков, близо до резервата "Сребърна". Мястото бе прекрасно, а хижарят ни помагаше да ловим риба и да ходим за дърва. Може би точно тази емоция и енергия помогнаха албумът да стане толкова добър", разказа фронтменът на групата Димо Стоянов.

 

"Българската музика ще продължава да съществува, защото винаги ще има хора, които обичат нещата, направени от българи за българи", смята вокалистът на P.I.F.  Димо.