Правителство одобри регистрацията на три търговски марки на фирмата на дъщерята на президента на САЩ

Клуб в интернет с хиляди фенове на дъщерята на президента на САЩ Иванка се появи и в Китай, съобщи американският телевизионен канал NBC, пише БГНЕС.

По темата

„Преобладаващата част от хората в Китай обичат Иванка, защото проявява приятелско отношение към китайския народ”, каза професорът по икономика в Технологическия институт в Пекин Ху Синдоу, който е и известен блогър.

Той припомня, че петгодишната дъщеричка на Иванка Арабела е изпяла песничка на китайски на лидера Си Цзинпин по време на визитата му в имението „Мар-а-лаго” във Флорида в началото на април.

Китайското правителство вече одобри регистрацията на три търговски марки на фирмата на Иванка Тръмп в деня, когато тя и съпругът й Джаред Къшнър вечеряха с високия китайски гост в „Мар-а-лаго”.

Става сдума за марка бижута, аксесоари и спа услуги. Иванка Тръмп вече има 16 регистрирани търговски марки в Китай, а други четири, са били предварително одобрени след встъпването в длъжност на Доналд Тръмп.

35-годишната Иванка има собствени колекции бижута, обувки и аксесоари. Сегашната й длъжност е специален помощник на президента и има кабинет в Белия дом.

Във връзка с това компанията на Иванка беше оглавена от Абигейл Клем, която преди това отговаряше за колекцията от бижута с търговската марка на Иванка. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.