43-годишната преподавателка била омъжена

Учителка от американския щат Ню Джърси е осиновила свой 15-годишен ученик, за да може да осъществява редовни сексуални контакти с него. Това твърдят местните власти. Срещу 43-годишната Райна Кълвър, която е омъжена, вече са повдигнати обвинения, съобщи Фокс Нюз.

ВИЖТЕ СНИМКИ

Тя приютила своя ученик, след като той бил изхвърлен от дома на близките си през декември 2015-а година. Местният вестник „Саут Джърси локал нюз” посочва, че двамата били много близки по времето, когато тя му преподавала в средното училище.

„Жертвата смята, че целта на учителката му е била да правят секс”, гласят документите от делото.

Ислямски момчета стават секс роби на военни командири (ГАЛЕРИЯ)

Кълвър е арестувана през май и е обвинена в сексуално насилие втора степен и застрашаване благосъстоянието на детето. Защитата отхвърля обвиненията.  

Съдят бивш преподавател в СУ, подмамвал мъже за секс игри

През юни 2016-а тийнейджърът споделя, че учителката му започва да го опипва и съблича, посочва съдът. В един момент те започват да осъществяват контакти всеки ден в продължение на няколко месеца, а момчето се страхува, че ако й откаже, тя ще го изхвърли. Младежът й пише в есемес, че иска това да спре, но учителката недвусмислено му показва, че не е съгласна.
Властите са прегледали мобилните телефони и са открили текстови съобщения, съдържащи разговори за секс.

Самата Кълвър казва, че тези твърдения са „изфабрикувани от един нестабилен млад човек”. 

Редактор: Гергана Тенева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.