Вижте какво разказва Сторми Даниелс в книгата си

Порнозвездата Сторми Даниелс описва детайлно в книгата си интимния контакт, който е имала с Доналд Тръмп преди 10 години. По думите й, това вероятно е бил „най-малко впечатляващият физически контакт“, който е имала в живота си, съобщи в. „Гардиън“, цитиран от БГНЕС. В книгата си „Пълно разкриване“ Даниелс също така представя графично описание на физиката на Тръмп. 

Актриса твърди, че е заплашвана, за да мълчи за връзката си с Тръмп

Предстои скандалното четиво да бъде публикувано на 2 октомври - само месец преди ключови междинни избори в САЩ.

Тръмп отрича аферата, но адвокатът му Майкъл Коен вече се призна за виновен за нарушаване на финансовите правила по време на предизборната кампания. Юристът заяви, че е платил 130 000 долара за мълчанието на Даниелс малко преди президентските избори през ноември 2016 г.

Бившият адвокат на Тръмп заяви, че е извършил престъпление по негово указание

Порнозвездата твърди, че е имала сексуални отношения с Тръмп по време на турнир по голф в Тахо през 2006 г. Приблизително по това време съпругата на Тръмп Мелания роди сина им Барън.

"Може би е най-малко впечатляващият сексуален контакт, който някога съм имала, но е ясно, че той не споделя това мнение", пише тя.

Даниелс каза, че останала в контакт с Тръмп през следващата година с надеждата, че той ще я вземе в своето телевизионно шоу.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.