Тя е във вихъра си, заявява нейна приятелка

Само три месеца, след като се сгоди за актьора Крис Прат, Катрин Шварценегер „трескаво“ планира сватбата, пише в. „Дейли мейл“, цитиран от БГНЕС. Източник, близък до влюбените заяви, че двамата имат „обща идея“ за това кога точно искат да е сватбата.

„Все още не са насрочили точната дата, но имат някаква яснота кога би могла да бъде сватбата. Катрин си прекарва страхотно, планирайки подробностите. Тя е във вихъра си!“, заяви нейна приятелка. Тя допълни, че Крис Прат е дал пълна свобода на годеницата да планира всичко.

Крис Прат обяви годежа си с Катрин Шварценегер в Инстаграм в средата на януари. Актьорът и дъщерята на Арнолд Шварценегер са заедно едва от седем месеца, но от самото начало нещата изглеждат сериозни.

39-годишният актьор разкри щастливата новина и сподели снимка с годеницата си, на която са прегърнати. Ясно се вижда огромният диамантения пръстен, с който той е поискал ръката на звездната наследница,.

Звездата пише: "Сладка Катрин, толкова се радвам, че каза "да"! Щастлив съм да се оженя за теб".

Според слуховете 29-годишната Катрин се срещнала с Крис през юни миалата година заедно с майка си Мария Шрайвър (която е от клана Кенеди), когато тя ги представила един на друг в местна църква, която посещавали заедно всяка седмица. 

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.