Изказването певицата направи по време на шоуто „Австралия търси талант”

Никол Шергингер призна, че отново е сама. Певицата се срещаше с тенис звездата Григор Димитров от края на 2015 г., но призна, че двамата с българина вече не са заедно и тя си търси нов мъж, съобщават „Контакт мюзик” и БГНЕС.

Никол Шерцингер с гореща фотосесия по бански (СНИМКИ)

Признанието дойде по време на шоуто „Австралия търси талант”, в което Никол е съдия. Тя явно флиртуваше с един от участниците и колежката й Луси Дурак я попита: „Явно си си харесала австралиец?” на което певицата отговаря: „Тук има страхотен потенциал. Все пак съм сама”.

Никол Шерцингер без сутиен в Париж (СНИМКИ)

Никол Шерцингер проговори за скандала с изтеклото в интернет интимно клипче

40-годишната певица се раздели с Григор за пръв път през 2017 година след 2-годишна връзка, но по-късно двамата отново се събраха. В началото на тази година се появи информация, че двамата отново не са заедно и са сложили край на романа си от далечно разстояние.

Никол Шерцингер – неустоима и на 40 (ГАЛЕРИЯ)

Никол, която имаше дългогодишна връзка с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, винаги е признавала,че най-голямата й слабост е любовта. Въпреки страховете си обаче певицата е категорична, че някой ден иска да намери мъжа на живота си, да се задоми и да има деца.

Никол Шерцингер – по-стилна от всякога (СНИМКИ)

Звездни двойки, които ни карат да вярваме в любовта (ГАЛЕРИЯ)

Никол Шерцингер - зашеметяваща на светско събитие в Ню Йорк (ГАЛЕРИЯ)

Какво е общото между Деси Радева и Никол Шерцингер? (СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.