Тестът за COVID-19, направен на фронтмена, се оказал отрицателен

Фронтменът на „Рамщайн” е приет в реанимацията на болница в Берлин, съобщава „Билд”.

При завръщането си в Германия, след концерт в Москва, Линдеман се е оплакал от много висока температура. Веднага е бил откаран по спешност в болница. Според изданието му е била направена проба за COVID-19, която е била положителна. Развил е и пневмония.

По-късно стана ясно, че тестът за коронавирус, направен на фронтмена на германската група "Рамщайн" Тил Линдеман, е дал отрицателен резултат, но музикантът наистина е бил в болница в отделението за интензивно лечение. Това се съобщава в изявление, публикувано днес на страницата на групата във Facebook.

"Лекарят предписа вчера на Тил Линдеман да отиде в болницата. Той прекара нощта в интензивното отделение и днес беше преместен в друго отделение", се казва в изявлението. "Тестът за коронавирус беше отрицателен", се допълва в текста.

Фронтменът на „Рамщайн“ счупи челюстта на фен

По-рано вестник "Билд" съобщи, че Линдеман е хоспитализиран в Берлин и че е заразен с коронавирус.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП