Познатите на милиони по света актьори записаха видео, заслужаващо адмирации

Любимите "лекари" от екрана се събраха, за да благодарят на истинските медици, който се борят с пандемията от коронавирус навсякъде по света. Те заснеха трогателно видео, с което напомнят колко важни са здравните работници в този тежък момент.

Новините на NOVA търсят добрите думи!

Оливия Уайлд, която изигра Реми „Тринайсет” Хадли, M.D. в „Доктор Хаус“, сподели видео, в което тя и нейните колеги от телевизията и филма благодариха на медиците.

Д-р Тринайсет започва видеото така: „Благодаря на истинските герои в здравеопазването! Много други искат да направят същото".

Така тя дава идея на куп световни звезди, изиграли най-запомнящите се роли на медици, да изкажат своята дълбока признателност към работата на екипите, борещи се с коронавируса.

Във видеото участват почти всички актьори от хитовия сериал "Доктор Хаус" и любимата на милиони по света Сандра О, по известна като д-р Кристина Янг от мегапродукцията "Анатомията на Грей".

Лекари от цялата страна аплодираха хората, останали си вкъщи (ВИДЕО)

Във видеото взимат участие и Джулиана Маргулис, изиграла ролята на сестра Хатауей в познатия на поколения сериал "Спешно отделение", както и Дженифър Гарнър, която играеше д-р Ив Сакс в „Клуб на купувачите в Далас“. 

 

„Искам да благодаря на всички лекари и медицински сестри. Истинските, а не тези, които са по телевизията“, добави Патрик Демпси, изиграл д-р Дерек Шепърд.

Нийл Патрик Харис пък заяви шеговито: „Аз не съм лекар, но ми беше платено да бъда такъв по телевизията. Иска ми се да бях там с вас, за подпомогна вашата медицинска дейност, но вероятно всичко, което бих направил, е да пиша рецепти за себе си - нещо, което правех, когато бях на 16“. Актьорът се превъплъти в ролята на д-р Дъглас „Дуги“ Хаузър.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!