Церемонията е планирана за есента

Луиджи Берлускони, най-малкият син на бившия премиер Силвио Берлускони, и годеницата му Федерика Фумагали най-накрая са решили да сключат брак. Очаква се церемонията да е през есента, информира Oggi, цитиран от БГНЕС.

Берлускони ще плаща на последната си бивша жена по 2 млн. месечно

След почти десет години годеж, Луиджи Берлускони и Федерика Фумагали оповестиха намерението си в Милано. Знак, че наистина са решили да се оженят е фактът, че са определили дата и тя е през есента. Всъщност, те трябваше да се оженят още това лято, но с обстоятелствата около пандемията предпочетоха да отложат съдбовното „да“ с няколко месеца.

Берлускони се раздели с Франческа Паскале, хванаха го с по-млада (СНИМКИ)

Луиджи Берлускони е на 32 години и се занимава с финанси. Федерика Фумагали е с година по-млада от него и работи в сферата на връзките с обществеността. Запознават се съвсем млади, когато и двамата са студенти в университета Бокони, но едва сега са готови за голямата стъпка През годините преживяват множество възходи и падения на отношенията си.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си