Актьорът разкрива подробности за бъдещето си в новата си книга "Greenlights"

Матю Макконахи отказа оферта за роля във филм за 14,5 милиона долара, след като заяви, че вече няма да се снима в романтични комедии. Той написа това в новата си книга „Greenlights“, пише БГНЕС.

Предлагат Чадуик Боузман посмъртно за „Оскар”

„Бях успешен актьор, знаменитост, филмова звезда... Не трябваше да се притеснявам какво ще ям или къде ще живея, но пътят ми в кариерата, персонажите и филмите, в които играя, вече не ме удовлетворяват. Толкова съм отегчен от любовно-комедийните персонажи и световете, в които живеят“, пише актьорът в мемоарите си.

В началото на това хилядолетие той участва с Дженифър Лопес в „Сватбеният агент“ (2001), с Кейт Хъдсън в „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ (2003) и със Сара Джесика Паркър във „Фалстарт“ (2006) ).

Дуейн Джонсън- Скалата подари текила на 101-годишна фенка (СНИМКА)

Той не е имал нищо против тези филми, но след тях той, както пише, се е докоснал до по-пълен, по-див и „по-жив“ живот с годеницата си Камила.

„Смях се по-силно, плаках по-силно, обичах повече, мразех по-дълбоко и чувствах повече, отколкото героите в тези филми“, пише Матю.

Последните такива филми, в които феновете могат да гледат Матю Макконъхи, са миналогодишния трилър „Фатално затишие “, „Джентълмени“ и комедията „The Beach Bum“.

Жан-Клод Ван Дам зове българските власти да спасят малка чихуахуа (ВИДЕО)

Следващият му проект е втората част на анимационния мюзикъл "Ела, изпей!"

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.