Това заяви той по време на митинг в Аризона

По-малко от седмица преди президентските избори в Съединените щати Доналд Тръмп проведе митинг в Аризона. Той се появи публично сред огромно множество, въпреки нарастващите критики, че дава приоритет на преизбирането си над здравето на привържениците си.

Президентът на САЩ: Гласувах за човек на име Тръмп (ВИДЕО+СНИМКА)

„Ако гласувате за Байдън, това означава, че няма да има деца на училище, няма да има балове, Коледа и на 4-ти юли няма да сте заедно. Въпреки това ще водите чудесен живот. Няма да може да виждате никого, но какво от това? Ще имате чудесен живот. Планът на Байдън е да ви смачка - вас и семейството ви. Моят план е да смачкам вируса и да станем по-силни. Ще бъдем по-силни, отколкото преди. Нашата страна ще бъде по-силна. Байдън е кандидатът на безработицата, блокадите и мизерията. Аз съм кандидатът на работните места, ваксините и просперитета”, заяви Тръмп.

Байдън гласува на изборите за президент

Повече от 75 милиона души вече са дали гласа си на предварителното гласуване и по пощата. Тръмп планира да посети 10 щата през последната седмица от кампанията си.

ВСИЧКО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ЧЕТЕТЕ ТУК

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.