Медиите ще гласуват за наградите, а резултатите ще бъдат обявени следващата седмица

От Женската тенис асоциация (WTA) обявиха официално номинациите за най-добрите на сезона в различни категории.

Пиронкова със силен старт в Париж, предстои нова битка със Серина (ВИДЕО+СНИМКА)

Цветана Пиронкова е сред четирите, които ще се борят в категорията „Завръщане на годината“. Пловдивчанката се появи отново на корта след повече от три години отсъствие заради майчинство и достигна до четвъртфиналите на Откритото първенство на Съединените щати и трети кръг на „Ролан Гарос“.

Феноменалната Цвети Пиронкова на 33 (ГАЛЕРИЯ)

Останалите тук са Виктория Азаренка от Беларус, която стигна до финала на US Open след раждането на сина си Лео, шампионката на двойки от Ню Йорк Лаура Зигемунд от Германия и румънката Патриция-Мария Циг, която след майчинстовото спечели титлата в Истанбул.

Цвети Пиронкова влиза директно в основната схема на "Ролан Гарос"

В най-престижната категория за най-добра тенисистка са трите шампионки от Големия шлем София Кенин (Открито първенство на Австралия), Наоми Осака (Откритото първенство на САЩ) и Ига Швьонтек („Ролан Гарос“), както и отново Виктория Азаренка, Симона Халеп и Арина Сабаленка.

Цвети Пиронкова: Получих огромна подкрепа, оценявам я (ВИДЕО+СНИМКИ)

Медиите ще гласуват за наградите, а резултатите ще бъдат обявени следващата седмица.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.