В продължение на много години певецът беше основен придружител на Риана на важни събития

Поп звездата Риана официално съобщи, че има нова любов и феновете не са твърде изненадани от нейния избор. След месеци спекулации се потвърди, че певицата има връзка с рапъра и неин дългогодишен приятел Асап Роки, съобщава БГНЕС.

Риана издава готварска книга

Според чуждестранни медии двойката е видяна и снимана в Ню Йорк, въпреки че, разбира се, не за първи път се появяват заедно на публични места. През лятото Роки подкрепи певицата по време на промоционална кампания за нейната козметична линия Fenty Skin. Той също така помогна на Риана с поредица от видеоклипове и интервюта, популяризиращи новата й марка.

Приятелството и сътрудничеството между двамата музиканти продължава много дълго. Още през 2013 г. Роки се присъедини към Риана в нейното световно турне Diamonds. Те също така си сътрудничат в песента й Cockiness от албума от 2011 г. Talk That Talk.

В продължение на много години рапърът беше основен придружител на Риана на важни събития. Слуховете за връзката им се появиха по-рано тази година, когато певицата се раздели с Хасан Джамел. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.