За това съобщи самата тя

Съпругата на знаменития британски рокмузикант и бивш фронтмен на "Блек Сабат" Ози Озбърн - Шарън Озбърн, се е заразила с COVID-19, предаде ТАСС, като цитира нейна публикация в Twitter.

Покъртителната съдба на две момичета спасила Шарън Озбърн от самоубийство

"Искам да споделя, че имам положителен резултат за COVID-19. След кратка хоспитализация се възстановявам далеч от Ози, чийто тест беше отрицателен", написа Шарън Озбърн и пожела на всички здраве.

Британската тв водеща, продуцент и писател Шарън Озбърн се запознава с Ози, когато е 18-годишна. Двамата са съпрузи от юли 1982 г. и имат три деца.

Ози Озбърн дава награда за откриването на откраднатите китари на Ранди Роудс

През октомври миналата година Ози Озбърн отмени европейското си турне заради здравословни проблеми. През януари тази година публично разкри, че страда от болестта на Паркинсон. През февруари отмени американската част от турнето си заради заболяването си и замина за лечение в Швейцария.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Източник: БТА