Това сподели самата тя

Американският посланик, семейството й и служителите в посолството ще бъдат ваксинирани срещу коронавирус през тази седмица. Това каза пред журналисти Херо Мустафа, която гостува в Кърджали. Тя сподели, че вярва, че скоро светът ще се върне към нормалност и посочи, че спазването на всички мерки и ваксините са най-голямата ни надежда. Мустафа коментира и строителството на интерконекторната връзка между Гърция и България, която се изгражда в региона.

Къде може да се ваксинираме (СПИСЪК)

„Ние видяхме част от тръбите, докато пътувахме. Надявам се ангажираните компании и правителства да я завършат по-бързо, защото това е много важен стратегически приоритет. Той ще донесе по-евтин газ, като в края на краищата за всеки ще има по-достъпно електричество”, коментира Херо.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

ВСИЧКО ЗА ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ COVID-19 ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.