"Имаме капацитет да предложим министри", заяви кандидатът за депутат

"Изключено е да работим с ГЕРБ и ДПС, най-близки са ни "Продължаваме промяната", ИТН, особено важни са приоритетите ни и как се приемат те", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Атанас Славов от "Демократична България", водач на листата на коалицията в Стара Загора. 

"Имаме капацитет да излъчим министри за бъдещо управление, но това е въпрос на коалиционно споразумение, но но смесилни в правосъдието и борбата с корупцията", добави той.

Атанас Славов бе категоричен, че предложенията за съдебната реформа и конституционните промени са важни, за да участват в управление и в разговори за такова.

"Кирил Петков свърши много работа и се надявам да продължи да я върши. Въпросът с гражданството в момента не ограничава Петков, но преди това е имало нарушение на процедурата", смята юристът.

За него е нужно да има правителство, което да прави радикални реформи в правосъдието, икономиката, както и борбата с корупцията.

"Демократична България" на два поредни избора увеличава резултата си, целта ни е да имаме минимум същия резултат", сподели Атанас Славов.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.