За това съобщи актрисата в своя Instagram профил

Актрисата Нина Добрев представи новия си филм, на който самата тя е режисьор, в Instagram. 

Добрев сподели снимки и видео от Mammoth Film Festival. А към описанието на публикацията си тя написа провокативен пост: "Родих първото си бебе… Филмово бебе. Заченах го преди няколко години, носех го със себе си доста дълго време и сега най-накрая го видях пред публика за първи път. Беше толкова специално да споделя това интимно преживяване с всички на Mammoth Film Festival", написа актрисата с български корени в профила си и добави: "Толкова много се вълнувам. Благодаря на всички за подкрепата. Нямам търпение за следващата глава от моето (режисиране) родителство".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Филмът "The One" е късометражен психологически трилър, който проследява един ден на майка и сина й в парка, пише vesti.bg.

В предишен пост в профила си в Instagram актрисата говори за ролята си на режисьор. "Усещането да си зад камерата е несравнимо. Да създадеш нещо от самото му начало, годините, необходими, за да се произведе, напише и евентуално да се редактира/оформи това, което вижда накрая публиката. То става вашето "бебе". Радвам се да добавя "режисьор" към автобиографията си. Това е любимата ми роля досега”, написа преди време Добрев.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

 

Редактор: