Това пожела и самият украински президент

Холивудският актьор Шон Пен призова да се даде думата на украинския президент Володимир Зеленски по време на церемонията на въръчването на наградите „Оскар” тази вечер. Пен заяви това в ексклузивно интервю пред американски медии. Такова желание изяви и държавият глава на Украйна по-рано.

Специално студио „Треска за Оскари: Блясъкът се завръща“ тази неделя по NOVA

„Ако академията е решила да не го пусне, ако водещите са решили го няма, след като управлението на Украйна е изложено на куршуми и бомби, заедно с украинските деца, тогава смятам ,че всяка част от това решение ще е най-позорната в историята на Холивуд. Надявам се, че това няма да се случи. Ако стане, приканвам всеки да бойкотира „Оскарите”. Ако се стигне до това аз публично ще разтопя моя „Оскар”, заяви актьорът.

Не пропускайте тази вече специалното студио на NOVA, което ще проследи цялата церемония по връчването на филмовите награди. Студиото се подготвя с месеци, като зрителите ще имат възможност да видят ексклузивни интервюта.

Не пропускайте и специалното студио на NOVA тази неделя.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Редактор: