Тя беше на 73-годишна възраст

Почина Ивана Тръмп, първата съпруга на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, съобщава вестник "Дейли мейл". Тя беше на 73-годишна възраст.

НЕЙНИ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Тялото ѝ е било открито в апартамента ѝ в Манхатън, Ню Йорк, посочва изданието. Смъртта ѝ е настъпила по естествени причини, съобщи говорител на семейството. Парамедици са се отзовали на сигнал за жена, получила сърдечен пристъп. При пристигането им на адреса в "Горен ийст сайд" те открили безжизенното тяло на Ивана. 

„Нейната гордост и радост бяха трите ѝ деца. Тя беше толкова горда с тях, както всички ние бяхме горди с нея. Почивай в мир, Ивана!“, написа бившият американски президент в социалните мрежи.

Ивана Тръмп е родена на 20 февруари 1949 г. в Чехословакия. Омъжва се за Доналд Тръмп през 1977 година. Двамата имат три деца - Доналд младши, Иванка и Ерик. Двойката се разделя през 1992 година, като разводът им в продължение на месеци е най-обсъжданата светска клюка в САЩ.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.