Принц Уилям и Кейт Мидълтън, принцът на Уелс Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила я поздравиха в социалните мрежи

Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, днес празнува 41-ия си рожден ден.

СНИМКИ НА МЕГАН МАРКЪЛ ВИЖТЕ ТУК 

През 2018 г. двамата с Хари сключиха брак. През май 2019 г. се роди и първото им дете Арчи, а през 2021 г. на бял свят се появи и дъщеря им Лилибет Даяна. 2020-а за семейството пък беше белязана от решението им да се откажат от кралските си задължения и титли. Те предпочетоха да се отдадат на обикновен живот, в който нямат задължения към британската корона и могат да се издържат сами. След началото на пандемията двойката се отдаде на благотворителност.

Любовната история на Хари и Меган започнала в Instagram

Принц Уилям и Кейт Мидълтън поздравиха Маркъл за нейния 41-ви рожден ден, съобщава "Дейли Мейл". Те публикуваха в Instagram и Twitter нейна снимка от тържествата по случай юбилея на кралицата през юни заедно с простичкото съобщение: „Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!“.

Малко след това принцът на Уелс Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила също споделиха подобно послание и нейно изображение.

Снимките, избрани от двете двойки, показват Меган по време на служба, отслужена в катедралата „Сейнт Пол”, част от честванията на юбилея на кралицата, но не показват нейния съпруг принц Хари.

Тя беше едно от малкото събития от юбилея на кралицата, на които присъстваха херцогът и херцогинята на Съсекс. Това беше първият път, когато двойката беше видяна с кралското семейство след март 2020 г., малко преди официално да се оттеглят като висши членове на кралското семейство.

Още интересни галерии:

​Историите на тиарите в британското кралско семейство (ГАЛЕРИЯ)

Тайните на кралските особи за по-здравословен начин на живот (ГАЛЕРИЯ)

40 Е НОВОТО 20: Очарователната Кейт Мидълтън празнува рожден ден (ГАЛЕРИЯ)

Най-красивите кралски сватбени рокли за всички времена (ГАЛЕРИЯ)

Меган Маркъл - кадри, от които кралицата ще се изчерви (СНИМКИ)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.