Площадката пред крепостта Баба Вида се оказа малка, за да побере всички желаещи да гледат вълнуващата история

Голям зрителски интерес във Видин към един от най-новите филми у нас. Много хора посетиха прожекцията на „В сърцето на машината“ под звездите. Това е и един от най-успешните български филми през последните години.

Площадката пред крепостта Баба Вида във Видин се оказа малка, за да побере всички желаещи да гледат вълнуващата история във филма „В сърцето на машината“. Видин е поредната спирка на пътуващото кино с което хората имаха възможността да гледат филма. Сред тях беше и Александър Сано, който играе един от главните герои.

Филмът е част от много лична история на режисьора Мартин Макариев, която му е разказана от баща му. „Общо взето филмът разказва за нещо непреходно. В случая, че човещината може да бъде открита понякога и на най-неочаквани места като например в един затвор сред затворници, всеки с различната си история, различната си съдба и кой виновен, кой не“, казва Сано.

„В сърцето на машината“ трупа популярност всеки изминал ден сред киноманите, но вече има и множество номинации и награди от международни фестивали.

Очаквайте „В сърцето на машината” скоро и в ефира на NOVA.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.