Седем души са ранени

Най-малко четирима души загинаха, а други седем бяха ранени, след като лек автомобил се вряза в неделя в автобусна спирка в центъра на Братислава.

Според информация на полицията и на противопожарната служба, по време на инцидента на автобусната спирка е имало много хора.

Трагичната катастрофа стана днес след 22:15 ч. на улица „Зохова” в Братислава в Старо Место, където един лек автомобил се блъсна в спирка на градския транспорт. По време на събитието на спирката е имало няколко души. При пристигането си на мястото на инцидента пожарникарите е трябвало да спасяват лица от и под превозното средство.

Според информацията, до момента четирима души са загинали, а още седем са получили наранявания от различен характер. На място се намират 21 пожарникари от Противопожарната и спасителна служба”, се казва в публикувано в социалните мрежи съобщение.

Засега остава неизвестна причината, поради която автомобилът се е врязал в тълпата. Т страна на полицията няма потвърждение относно появилата се в медиите информация, че водачът е бил под въздействието на алкохол. До момента няма и признаци за терористичен акт.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
Източник: БГНЕС