Анализ на пиар експертите Нидал Алгафари, Пепи Димитрова, Георги Куртев и Арман Бабикян

Каква ще е съдбата на 48-ия парламент и ще може ли да излъчи редовен кабинет или ще се стигне до поредните предсрочни парламентарни избори? Темата в „Здравей, България” коментираха пиар експертите Нидал Алгафари, Пепи Димитрова, Георги Куртев, Арман Бабикян.

„Обзорът на седмицата”: Субсидиите на партиите и разединението преди първия звънец на НС

„Мисля, че няма логика в начина, по който се или ще се коалират партиите”, смята Пепи Димитрова. По думите й все повече на политическата сцена се наблюдава спектакъл.

„За съжаление ние имаме в момента националния отбор в Народното събрание, който, ако мога да използвам този футболен термин, има индивидуалисти, които на моменти играят заедно”, заяви Георги Куртев.

Четирима са кандидатите за председател на новия парламент (ОБЗОР)

Според Нидал Алгафари народът все още не се е изнервил до степен, че „с тояги да ги накара да се вразумят”. Той прогнозира в близко бъдеще това да се случи.

Арман Бабикян твърди, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е политикът, който най-много се притеснява, и затова е готов на всякакви компромиси в името на управление.

Целия разговор вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.