"Lift Me Up" ще бъде част от саундтрака към лентата "Вlack Panther: Wakanda Forever"

Риана се завръща на музикалната сцена с новата си песен "Lift Me Up“, която ще бъде част от саундтрака на филма на „Марвел" „Black Panther: Wakanda Forever“, съобщават от компанията.

Певицата пусна малка част от парчето в профила си в Twitter. Парчето ще излезе на 28 октомври и е посветена на Чадуик Боузмън, актьорът който изигра крал Т'чала в „Черната пантера”. През 2020 г. Боузмън почина от рак.


„Lift Me Up“ поставя началото на нова ера в кариерата на Риана, тъй като тя ще бъде издадена чрез собствения лейбъл на певицата.

Запалените фенове на Риана от години очакват нетърпеливо деветия й албум, за който певицата каза, че ще бъде "пропит от реге". От 2019 г. изпълнителката на хитовете "Umbrella" и "Diamonds" периодично намеква, че албумът е почти готов. 

Родената в Барбадос певица през последните години остави музиката настрана, за да се посвети на бизнеса с дрехи и козметика, както и на първородното си дете.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.