Нападението е станало на метри от сградата на Второ РУ

Нападнат с камък и заплашен с убийство. Докато разхождал кучето си, известният пловдивски адвокат Стефан Левашки станал жертва на агресия от мъж, който и преди го е нападал, но вербално.

Адвокатът сигнализира за случая в профила си във Facebook. По думите му този път агресията е била съпроводена с удар с камък, хвърляне на стъклен буркан по него и ритници по кучето му. Юристът е подал жалба в полицията.

Нападението е извършено в градинка до сградата на Второ РУ в Пловдив. Адвокат Левашки живее в района. „За втори път ми се случва в рамките на последните два месеца този господин, който явно храни котките в квартала, да ме напада. Но досега беше само вербална агресия. Този път обаче имаше хвърлени буркани по мен, изрита кучето ми няколко пъти. Разби ми буркан в краката, удари ме с камък по гърба. Гони ме с камъка, докато заплашваше, че ще ми разбие черепа”, разказа юристът в ефира на „Здравей, България”.

Още по темата гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.