Сред официалните гости на церемонията бе и американският посланик Кенет Мертен

246 бакалаври и 28 магистри от Американския университет в Благоевград получиха дипломите си на официална церемония в университетския комплекс.  Сред официалните гости на церемонията бяха Мария Луиза, американският посланик Кенет Мертен и издателят Манол Пейков.

Дипломите си днес получиха магистрите, завършили програма по “Бизнес администрация за ръководни кадри”.Голяма част от студентите вече са наети в престижни компании, други продължават стажовете си, а има и такива, които планират да започнат свой бизнес.

„Днешното ви дипломиране е страхотно постижение, но то е само началната стъпка от вашето развитие. Никога не забравяйте, че може да постигнете велики неща. Дайте си време и ще видите, че вашите възможности са неограничени”, заяви в обръщението си към завършилите студенти Кенет Мертен, посланик на САЩ в България.

Почетен оратор на церемонията беше издателят и преводач Манол Пейков, който е завършил бакалавърската програма на Американския университет през 1995 г. и магистратурата за ръководни кадри през 2008 г.

„Човек първо трябва да се опита да направи необходимото, след това възможното и преди да се усети е постигнал невъзможното”, подчерта Манол Пейков, издател.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.