Първата ще бъде на 18 ноември в Шумен и ще събере представители от областите Шумен, Търговище, Разград, Варна, Добрич, Русе и Силистра

Ръководството на БСП започва серия от срещи след местните избори с новоизбраните от името на партията кметове и общински съветници, съобщиха от пресцентъра на политическата формация.

Ваня Григорова: БСП се включва в армията, която ме напада от страна на ПП и ДБ

В следващите няколко седмици ще има четири регионални срещи, на които ще бъдат обсъдени Бюджет 2024 и общите задачи пред социалистите в местната власт, с акцент върху социалната политика и прозрачно и открито управление на общините. Във форматите ще участват лидерът на БСП Корнелия Нинова, представители на Изпълнителното бюро, народните представители от ПГ на „БСП за България”, председателите на областните и общинските съвети на партията, кметовете и общинските съветници от БСП, организатори и координатори.

Първата среща ще бъде на 18 ноември в Шумен и ще събере представителите на БСП от областите Шумен, Търговище, Разград, Варна, Добрич, Русе и Силистра, се посочва в съобщението.