Продукцията е заснета в Холивуд

Колумбийската актриса София Вергара, която стана много популярна в САЩ с ролята си в комедията "Модерно семейство", стартира с голям успех биографичния сериал "Гризелда", вдъхновен от живота на наркотрафиканта Гризелда Бланко, съобщава Voice of America (VOA).  

София Вергара е в ролята на Гризелда Бланко - жената, станала олицетворение на насилието и трафика на наркотици в Маями през 70-те и 80-те години на миналия век. Вергара е посветила повече от 5 години за подготовка за сериала.  

„Градът на мумиите”: Местността, в която починалите отказват да умрат

„Животът ѝ е бил трагичен, ужасяващ, а последствията от постъпките ѝ са били наистина ужасни. Животът на нейните жертви се е променил завинаги“, казва София Вергара за своя персонаж. 

Действието в сериала се развива през 80-те години в Маями, Флорида, където Гризелда прекарва дълго време, укривайки се заедно с децата си, ръководейки мрежа за трафик на наркотици от Колумбия до Съединените щати, съобщава VOA. Вергара уверява, че намерението ѝ за проекта било да покаже, че една жена може да влезе в свят, доминиран предимно от мъже. Продукцията е заснета в Холивуд, а сериалът от шест епизода е достъпен в Netflix, допълва Voice of America.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Редактор: Калин Дацов
Източник: Voice of America/vesti.bg