Според него при нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ

В меморандума на Кирил Петков има само едно нещо: "Предлагаме на този, когото отидохме да арестуваме пред внуците му преди година и половина, половината държава под формата на регулатори". Това каза Станислав Балабанов от "Има такъв народ" в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Балабанов: Причините да сезираме КС за избора на съдии са морални

Според него е нарушение на Конституцията да се предлага власт на политически зависими хора. "Делян Пеевски е разтревожен, защото офертата е към Бойко Борисов. Вътре започва да назрява бомба със закъснител, която рано или късно ще избухне. В меморандума нямаше нищо за хората, как ще се развива икономиката, ще се насъчават ли държавните инвестиции. Готови сме за избори - това ще бъде най-оздравителното и демократично нещо. Христо Иванов е готов на всякакви лупинги, за да бъде във властта. Това отвратително управление трябва да приключи по най-бързия начин. При евентуални нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ. В момента цари пазарлък в сглобката по отношение на това как ще разделят порциите в държавата. Проблемът е в регулаторите", смята той.

По думите му вотът на изборите ще бъде наказателен, а ИТН ще е много по-сериозно представена и ще бъде алтернатива за следващо управление.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase