Майката на жертвата допълни, че след нападението дъщеря ѝ продължава да е заплашвана, че „ще ѝ заплете червата и ще я остави инвалид”

Пореден побой между деца. Непълнолетна стана жертва на жестоко нападение от друго момиче в Пловдив. За случая сигнализира сайта „Трафикнюз”. Агресията се е случила преди дни в града, когато група от момичета пресрещнала потърпевшата, последвали ритници, удари в главата и торса.

Побоят е заснет от някой, който стои отстрани и снима. Сбиването се случва пред кметството на район „Южен” в града на 21 август около 19 ч.

Майката на 15-годишната жертва Мария Проданова обясни, че сега тя е в дома си и се възстановява. „Има натъртвания и охлузвания по цялото тяло, в областта на главата, има хематом и трудно се храни”, допълни тя. 

Мъжът, обвинен в отвличане във Велико Търново, излязъл от затвора преди дни

Вероятна причина за агресията, според майката на пострадалата, е момче, с което дъщеря ѝ е имала взаимоотношения, а пък 16- годишната нападателка го е харесвала. „Била е подмамена от обща позната под предтекст, че трябва да разговарят. Около 19 ч. Мария пристига и е била доста неприятно изненадана”, посочи още Проданова, като допълни, че след нападението дъщеря ѝ продължава да бъде заплашвана, че "ще ѝ заплете червата и ще я остави инвалид". 

По случая е образувано и досъдебно производство.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase