Двамата държавни ръководители запретнаха ръкави след 90-минутната си среща, по време на която обсъдиха най-сериозните актуални проблеми - Либия, Афганистан, Арабската пролет...

Американският президент Барак Обама и британският премиер Дейвид Камерън хвърлиха саката, за да сервират пържоли и наденица на военните по време на барбекю в градината на Даунинг Стрийт 10.

Двамата държавни ръководители запретнаха ръкави след 90-минутната си среща, по време на която обсъдиха най-сериозните актуални проблеми - Либия, Афганистан, Арабската пролет. Това е вторият ден от държавното посещение на американския президент във Великобритания.


Обама и Камерън, които останаха по ризи и раздаваха широки усмивки, сервираха на американските и британските войници и на техните семейства, поканени на барбекюто. Малката розова градина зад резиденцията на \"Даунинг Стрийт\" 10 беше буквално задръстена със столове и маси.


Мишел Обама и Саманта Камерън се заеха с раздаването на салатите. След като свършиха снимките, Камерън и Обама бързо се оттеглиха за пресконференция на открито. /БГНЕС

 

Как се забавляват Обама и Камерън по време на държавното посещение - вижте в галерията!