Грандиозен скандал с изневяра е на път да взриви британското кралско семейство...

Грандиозен скандал с изневяра е на път да взриви британското кралско семейство. Съпругът на внучката на Елизабет Втора беше заснет в обятията на мистериозна блондинка в бар в Нова Зеландия, където в момента се провежда световното първенство по ръгби.


Записът на авантюрата на капитана на английския национален отбор Майк Тиндал беше разпространен в интернет.


32-годишният Тиндал и съотборниците му се възползвали от правото на свободна вечер преди поредния мач от световното първенство. От записа от охранителни камери се вижда, че ръгбистът не се свени да се наслаждава на компанията на непозната жена.  


Двамата пият на бара, прегръщат се и дори разменят леки целувки. Накрая си тръгват заедно в неизвестна посока.


Само преди 6 седмици Майк Тиндал се ожени за Зара Филипс – внучка на британската кралица Елизабет Втора. Говорител на 30-годишната кралска особа коментира, че записът е погрешно интерпретиран.


\"Момичето на записа е приятелка на Зара и Майк, дори беше на сватбата ми. Зара е абсолютно спокойна и не се впечатлява от записа\", коментират говорителят, но съпругата на ръгби – национала не коментира лично случката.


В момента Зара Филипс се е съсредоточила върху страстта си по ездата и предпочете да участва в конни състезания в Ирландия, вместо да придружи съпруга си на Световното първенство по ръгби в далечна Нова Зеландия.