Гаджето на Славена й изневерява. Още по-неприятно е, че половинката на фолк дивата Алек Манолов се е заиграл с една от най-добрите й приятелки - Лора. Картинката изглежда тъжно и настина е.

Певицата си отмъщава с хита "Удари отляво", визирайки сърцето. За да бъде още по-идентично внушението от драмата, Славена е снимала неверниците в клипа. Актьорските им заложби са спортни - все пак мачото е спортист, а брюнетката си е обикновено момиче, което няма нищо общо с шоу средите.

Дебютантите пред камерата демонстрират, че пред амбицията няма невъзможни неща. За добро, или зло вече стана разпространена практика, артистите да снимат роднини и приятели  в проектите си.

Сигурно вече се досетихте, че изневярата на Алек е единствено част от сюжета на най-новият клип на Славена "Удари отляво". Идеята за подобен сценарии най-вероятно е дошла от опасните летни свалки, на които с лекота може да станем жертва в горещините.

Преди да се обвърже с футболиста, Славена бе спряга за изгора на режисьора Ненчо Касъмов. Слуховете се оказаха неверни и сякаш за доказателство, изпълнителката побърза да разпространи из интернет снимки - щастливо позираща с любимия си. Връзките между футболисти и фолк фурии са ни любими!

Сред щастливите примери се нареждат имената на Елена Паришева и Ивелин Попов, които вече се радват на първото си дете. Дано за Славена и Алек изневерите бъдат единствено плод на фикция.