Това твърди един от най-близките приятели на актьора

Италия е разтърсена от скандал свързан със смъртта на един от най-емблематичните си актьори Джулиано Джема. Близък приятел на актьора твърди пред медиите на Ботуша, че Джема е починал, защото линейката твърде дълго е стояла на мястото на произшествието. Джулиано Джема почина на 1 октомври от травмите след автомобилна катастрофа.

 

Той беше в съзнание, говореше ми. Каза ми, че документите му са в якето. Линейката дойде навреме, но стоя твърде дълго, чакайки да дойде още една. Казаха ми, че линейката не може да тръгне, защото има и ранени деца. Аз видях едното, то дори ходеше. За мен е необяснимо защо Бърза помощ чакаше толкова”, разказва един от най-близките приятели на Джулиано Джема - Роберто ди Берардино, с когото актьорът се е видял във фаталната нощ.

 

Катастрофата става на метри от дома на Роберто, който буквално изтичал, след като актьорът му се обадил по телефона, че е претърпял инцидент. По-късно Джема умира от раните си в болницата в Чивитавекия близо до Рим.

 

Погребението на обичания от цяла Италия актьор ще бъде в понеделник в църква в Рим. В неделя е поклонението, където се очаква да пристигнат доста хора. Мистерията около смъртта на „Гринго” обаче остава.