Тя прогнозира, че през юни или ноември може да се стигне до оставка на кабинета

2014 година няма да е лесна. Тя може да бъде улеснена само с перфекционизъм и перфектно свършена работа на всички нива. Ще има интерес към високите технологии и всички проекти в сферата на високите технологии, които са започнати през миналата година, ще получат своето благоприятно развитие”. Това прогнозира в студиото на „На Светло с Люба Кулезич” номероложката Ели Маринова.


Годината за Сергей Станишев ще е силна и благодатна, ако той е прозорлив и справедлив и ако не насилва ситуациите. Годината за него обаче ще е силна и за добро, и за лошо”, допълни Маринова и посъветва лидерът на БСП да не пренебрегва екипа си.


Нумероложката Ели Маринова направи прогноза и за годината на премиера Пламен Орешарски. „Годината ще е трудна за него, защото той ще трябва често да се изправя на сцена, пред лицето на обществото, а той е доста затворен. И ако не е гъвкав човек, няма да може да изгради добър имидж и доверие. Това е проблема. Той е работохолик и вижда всеки един проблем като работа, а му липсва фантазия, да бъде по-гъвкав. По тази причина той ще продължи да бъде неудобен.


Тя прогнозира, че при Орешарски ще има опасност от проблем през месеците юни и ноември. Нумероложката не изключи възможността да има оставка на кабинета или сериозен „ремонт” на правителството на Пламен Орешарски.


Целия разговор гледайте във видеото.