Публиката у нас вече ги познава от предишни техни участия в София, Варна и Бургас

Преди няколко седмици хип-хоп легендите ONYX извадиха на пазара последния си албум "Wakedafucup", изцяло продуциран от безпорно една от най-добрите DJ формации - Snowgoons. В тази връзка бандата идва у нас, за да представи проекта си на 30 май в София. Мястото е клуб "Mixtape 5”.

 

ONYX едва ли имат нужда от представяне. Публиката у нас вече ги познава от предишни техни участия в София, Варна и Бургас, където през 2011-а ONYX бяха главни гости на най-голямото музикално събитие в страната - Spirit оf Burgas.

 

Бандата се събира в края на 80-те и още дебютният им албум "Bacdafucup” излиза в над 2 милиона копия за по-малко от година, а после става мултиплатинен.

 

Освен това ONYX са двигатели в кариерата на такива имена от световната сцена като DMX и 50 Cent, а съвместната им работа с Biohazard пeчели всеобщото признание на феновете и отвърждава групата като един от най - успешните музикални проекти в златната ера на MTV. 

 

Един от най-големите хитове на ONYX - "Slam”, е част от саундрака към Judgment Night, а друг техен хит – "Last Days", е включен в наградения с "Оскар" филм на Еминем "Осмата миля".