Певицата признава, че много от феновете й смятат, че тя вече е част от ордена

Певицата Кейти Пери иска да стане част от Ордена на илюминатите, съобщава БГНЕС.
 
Певицата е отправила молба към Ордена относно желанието си да се присъедини към техния "клуб". Орденът на илюминатите е смятан за тайно общество, което иска да управлява света чрез авторитарно правителство.
 
"Ако илюминатите съществуват, искам да ме поканят. Искам да бъда част от клуба! Нямам представа какво е това, но звучи като лудост", казва тя пред списание "Ролинг Стоун".
 
Певицата признава, че много от феновете й смятат, че тя вече е част от ордена, защото в клиповете й имало много символи на илюминатите. Кейти смята, че "странните триъгълници и движенията на ръцете й" в клиповете са създали впечатлението, че тя е част от това тайно общество.
 
Илюминатите са свързвани с различни имена от шоубизнеса, като Бионсе например, а някои специалисти по теория на конспирацията смятат, че орденът е виновен за убийството на американския президент Джон Ф. Кенеди.
 
Настоящият президент на САЩ Барак Обама одобрява работата на Кейти Пери и дори я насърчава. Миналата седмица тя пя в Белия дом по време на вечеря по случай 46-ата годишнина на световните игри за възрастни и деца с умствени увреждания Спешъл Олимпикс. "Обичам Кейти Пери. Тя е чудесен човек. Наскоро се запознах с майка й и вече зная защо тя е толкова хубав човек", каза Обама, когато представи певицата.