Лентата излиза на екран в средата на месеца

Холивудската звезда Силвестър Сталоун представи екшъна "Непобедимите 3" в Лондон, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

 

Лентата, снимана в България и събрала заедно някои от най-големите звезди на Холивуд - Сталоун, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Харисън Форд, Джейсън Стейтъм, Антонио Бандерас, Долф Лундгрен, Джет Ли - излиза на екран във Великобритания на 14 август. Ден по-късно "Непобедимите 3" тръгва по кината в САЩ и България.

 

На пресконференцията за представянето на филма 68-годишният Силвестър Сталоун е говорил за някогашното си съперничество с Арнолд Шварценегер. В зенита на кариерите им през 80-те години на миналия век двамата се борят за неофициалната титла "Най-корав мъж на Холивуд". Сталоун не крие, че тогава е имал откровеното желание да "удуши" своя съперник.

 

"Имаше време, когато дори не можех да понасям с него да се намираме в едно и също помещение. Казвах си: "О, пак този". Арнолд беше тип, който всеки ден пораждаше желание да бъде удушен. Двамата се съревновавахме постоянно. Той беше Мистър Олимпия. Шварценегер се появи на сцената горе-долу по същото време, когато и аз. Естествен, аз бях пръв, но той беше по-голям", споделя Силвестър Сталоун. Някогашните съперници вече са заровили томахавките на войната и участват заедно в поредицата "Непобедимите". Сталоун и Шварценегер си партнираха и в лентата "Невъзможно бягство" от 2013 г.

 

На представянето на "Непобедимите 3" Силвестър Сталоун не пропусна да се пошегува с актьора Уесли Снайпс, присъединил се към екипа от екшън герои за най-новото приключение. Сталоун заяви, че ще снима продължение на филма "Бягство от Алкатраз" със Снайпс в главната роля, визирайки пребиваването на своя колега зад решетките. Уесли Снайпс излезе от затвора на 2 април миналата година, след като прекара 27 месеца зад решетките за укриване на данъци. Скоро след това стана ясно, че неговият добър приятел Силвестър Сталоун се е погрижил за завръщането му в киното и му е предложил роля в "Непобедимите 3", припомня изданието.

 

Самият Уесли Снайпс също се пошегува с отсъствието си от филмовата сцена. "През цялото време чаках да се снимам в друг филм със Силвестър Сталоун, след като през 1993 г. участвахме заедно в "Разрушителят", заяви актьорът. Снайпс допълни, че за него е било истинско удоволствие да се завърне в киното в компанията на куп звезди, с които изключително са се забавлявали по време на снимките за "Непобедимите 3".